Over Ons

Wanneer je drie ondernemers - Melvin de Lange, Gijs Roosegaarde Bisschop & Arjan Kunstman - met elkaar borrelen op een zomeravond na een heerlijke vaart over de Vecht ontstaan de meest wilde plannen. Gekscherend, totdat ze besloten deze keer daadwerkelijk hun krachten te bundelen. De liefde voor varen en de Vechtstreek leidde tot het kopen van de Najade (een salonboot uit 1914) & de Iron Lady (een salonboot uit 1905) en hiermee was Captain Charters geboren.

Zin om met ons mee te varen aan boord van één onze prachtige boten?

Wanneer je drie ondernemers - Melvin de Lange, Gijs Roosegaarde Bisschop & Arjan Kunstman - met elkaar borrelen op een zomeravond na een heerlijke vaart over de Vecht ontstaan de meest wilde plannen. Gekscherend, totdat ze besloten deze keer daadwerkelijk hun krachten te bundelen. De liefde voor varen en de Vechtstreek leidde tot het kopen van de Najade - een prachtige Salonboot uit 1914 - en hiermee was Captain Charters geboren.

Captain Charters boat, Najade


NajadeIn 1914 werd De Najade ontworpen voor meneer R. Martini uit Amsterdam. Martini gebruikte deze prachtige salonboot als binnenkruiser voor particulier gebruik. Na de oorlog kreeg het schip een commerciële bestemming: rondvaarten over de Vecht. De Najade was de eerste rondvaartboot die mensen liet genieten van de Vecht vanaf het water. Voor de tweede keer is de prachtige historische boot gerestaureerd. Restaurateur Martin Broers heeft al zijn liefde voor boten in de restauratie van de Najade gestopt en we kunnen stellen: Najade is terug in haar volle glorie.
Captain Charters boat, Olivia


OliviaVroeger trotseerde deze voormalige reddingssloep de golven om mensen uit de zee te redden. Na jaren in dienst van de zee onderging zij een flinke renovatie tot luxe sloep. Ze kreeg de naam Olivia - vernoemd naar de eerste dochter van Gijs. De sloep is uitgerust met luxe elementen zoals: een zonnedek, teak-tafel, dikke kussens, led-verlichting en kan bij minder weer worden voorzien van kap met ramen.
Captain Charters boat, Iron Lady


Iron LadyDe Iron Lady is een prachtige salonboot uit 1905. In 2001 heeft zij een nieuw interieur gekregen. Met haar 10,5 meter lang en 2,45 meter breed kan ze 12 personen vervoeren en heeft een heeft een open of gesloten dak.

Zin om met ons mee te varen aan boord van één onze prachtige boten?